Campanii

 • Recycle mit!/Provocare la reciclare!
  Recycle mit!/Provocare la reciclare!

  Asociatia Environ si Camera de Comert Romano-Germana AHK, impreuna cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) si compania Rematholding desfasoara in perioada 1 martie - 31 decembrie 2018, campania ,,Recycle Mit! - Provocare la reciclare”, un proiect destinat imbunatatirii relatiilor dintre angajati, companii si mediu si a impactului ecologic pe care il determina.

 • Baterel si Lumea Non-E
  Baterel si Lumea Non-E

  Este esential sa intelegem importanta chiar si celui mai mic gest de grija fata de natura al fiecaruia dintre noi, adult sau copil. Oricine poate deveni un influencer in  cadrul comunitatii din care face parte, iar modelul sau de comportament poate fi imprumutat si de familie, colegi, prieteni, vecini. 

  Investitia in educatia tinerelor generatii este de departe cea mai sustenabila alegere!  

 • Priveste Partea Pozitiva
  Priveste Partea Pozitiva

  SNRB continua in perioada 1 aprilie 2018 - 31 decembrie 2018 cea de-a treia editie a campaniei nationale de informare si stimulare a colectarii selective a bateriilor portabile uzate ,,Priveste Partea Pozitiva!

  Colecteaza 20 de baterii uzate si primesti cadou 4 baterii noi!

  La finalul campaniei, ai sansa sa pleci intr-o vacanta cu o persoana draga intr-o destinatie eco sa va incarcati bateriile!