Nota privind protectia datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale(nume, preunume, semnatura, telefon/fax, adresa, e-mail) pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: derularea activitatilor de reclama, marketing si publicitate, colectare debite/recuperare creante si statistica.

Sunteti obligat/a sa furnizati datele, acestea fiind necesare desfasurarii activitatii Asociatiei SNRB in parametri normali. Refuzul dvs. determina imposibilitatea derularii activitatii de catre Asociatia SNRB. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritati si uz intern.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociatia SNRB?

DA NU

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Asociatia SNRB. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Important! Recomandari pentru utilizatori

Asociatia SNRB nu poate fi tinuta responsabila pentru informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in mediile online (retele de socializare, forum-uri, chat-uri, liste de discutii,baze de date cu informatii personale cautabile) care pot fi copiate si stocate de catre terti, cu ajutorul device-urilor mobile (smartphone, tableta, notebook etc), care sunt predate ca deseuri catre colectorii autorizati in vederea reciclarii.

Pe aceasta cale, Asociatia SNRB sfatuieste detinatorii de echipamente electronice de comunicatii sa se asigure ca au formatat aceste dispoziitve si nu au lasat informatii privind datele personale stocate inainte de a le preda ca deseuri catre colectorii autorizati in vederea reciclarii.