Alege SNRB!

In calitate de producator sau importator de baterii, nu este usor sa va indepliniti obligatiile legale de preluare a deseurilor de baterii si acumulatori.

SNRB, ca structura de transfer responsabilitate, a dezvoltat un sistem de colectare performant care va garanteaza realizarea acestor tinte.

SNRB colecteaza bateriile uzate folosind o retea extinsa la nivel national, acoperind intreg teritoriul Romaniei si se asigura ca bateriile colectate sunt sortate optim astfel incat sa fie reciclate si procesate cu maxim de eficienta.

Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) trateaza toti membrii in mod egal si colaboreaza exclusiv cu acele companii certificate care utilizeaza cele mai bune tehnici disponibile (BAT – best available techniques) pentru tratare, recuperare si reciclare, avand in vedere asigurarea unui grad maxim de protectie a mediului si sanatatii umane.

Pe langa realizarea acestor sarcini operationale, SNRB asigura indeplinirea obligatiilor de raportare si informare catre autoritatile nationale de mediu, precum si derularea de programe de prevenire si crestere a nivelului de constientizare a populatiei.