SNRB te invita la Noaptea Cercetatorilor pentru a descoperi stiinta in cele mai distractive forme

Pe 27 și 28 septembrie, București devine Capitala Cunoașterii, iar „sateliții” săi, din  21 de orașe importante ale României, aduc Universul mai aproape! România va fi o galaxie a cunoașterii pentru toți cei curioși și pasionați de știință, într-un eveniment desfășurat la nivel European, în toate statele membre.

La #București, Noaptea Cercetătorilor Europeni 2019 se prelungește și în data de 28 septembrie, iar laboratoarele de cercetare, amplasate în Parcul Lumea Copiilor – intrarea de la Palatul Copiilor, vor prezenta publicului cele mai noi gadgeturi din viitoarea eră a tehnologiei, #experimente cu eprubete și soluții reactive, bobine „electrizante” care se vor „juca” haios cu părul spectatorilor, dar și sesiuni de trivia pentru cei care rânvesc la titlul de Cercetătorul Anului!

SNRB (Sistemul National de Reciclare al Bateriilor) va fi prezent in cadrul evenimentului cu un Monopoly gigant, o valiza misterioasa cu instrumente pentru masurarea eficientei energetice si cu multe provocari in domeniul ecologic. Te asteptam sa impartasim cu tine informatii despre proiectele noastre!

Așadar, dacă halatul alb de laborator și formulele cele mai complexe te atrag, vino să ne distrăm și să cunoaștem Universul împreună, alăturându-ne celor peste 300 de orașe de pe continentul european pe 27 și 28 septembrie 2019

Program: 

27 Septembrie 2019 între orele 17:00-22:00
28 Septembrie 2019 între orele 11:00-21:00

Găsiți pe https://www.noapteacercetatorilor.eu/ detalii despre locul unde se vor desfășura evenimentele din țară cât și programele lor