Asociația SNRB si Asociația Environ participă la GreenTech Film Festival

În perioada 11-17 noiembrie, Asociația SNRB (Sistemul Național de Reciclare al Bateriilor) și Asociația Environ participă la cea de-a treia ediţie a GreenTech Film Festival, platforma de educaţie care promovează stilul de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile prin filme documentare, dezbateri, ateliere şi expoziţii. 

În programul festivalului sunt incluse şi activităţi pentru copii şi tineri -  jocul interactiv „Climate Change Monopoly” va fi deschis în fiecare zi a festivalului, între orele 16.00-20.00. SNRB va participa și cu valiza  misterioasă cu instrumente pentru măsurarea eficientei energetice dar si cu multe provocari in domeniul ecologic. Vineri,  15 noiembrie  de la ora 12.00, cele două asociații vor organiza un atelier de reciclare, în care se vor prezenta despre noţiuni importante de educaţie ecologică.

„Suntem bucuroși că există și putem susține inițiative verzi precum GreenTech Film Festival, promovând împreună grija față de mediu și viața sustenabilă. Asociația Environ și Asociația SNRB se alătură acestui concept interactiv cu intenția de a prezenta reciclarea echipamentelor electrice vechi și a bateriilor uzate într-o manieră experiențială și educativă – prin jocuri, expoziții și ateliere.” – a declarat Roxana Puia, Director Marketing Environ și SNRB

Pe parcursul celor şapte zile de festival din Bucureşti, Environ va oferi o experienţă vizuală şi de învăţare inedită, printr-o expoziţie dedicată deşeurilor de electrice şi electronice – „ZOO DEEE – Grădina Deșeurilor De Echipamente Electrice Și Electronice”.

Expoziția care va avea loc în  ParkLake Shopping Center în intervalul 10.00 - 22.00 îi va înfățișa pe cei mai periculoși „DEEE-voratori de mediu”, ilustrând într-un mod captivant riscurile și pericolele la care ne expunem atunci când nu reciclăm aparatura electrică veche.

 

Programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul www.greentechfilmfestival. Accesul la toate evenimentele incluse sub umbrela festivalului este gratuit şi se face în baza unei rezervări la contact[ @]greentechfilmfestival. ro 

green tech