Recycle mit!/Provocare la reciclare!

Asociația Environ și Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), împreună cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) desfășoară în perioada 5 martie - 30 octombrie 2019, a doua ediție a campaniei de responsabilitate socială ,,Recycle Mit! - Provocare la reciclare!” ce vizează creșterea cantităților de deșeuri electrice și baterii uzate colectate de la companii.

Programul ,,Recycle mit!” reprezintă o provocare adresată mediului de afaceri de a participa într-un program complet de responsabilitate socială care abordează cele două teme principale ale conceptului de CSR: grija față de mediu și implicarea în comunitate prin susținerea unei cauze sociale.

La finalul proiectului, greutatea deșeurilor colectate de la companiile participante se va transforma într-o donație către o asociație umanitară care sprijină copiii din medii defavorizate.

Participanții în program au ocazia să implementeze un sistem funcțional de colectare și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor și acumulatorilor uzați, contribuind astfel la reducerea impactului negativ asupra mediului generat de poluarea cu metale grele și substanțe periculoase.

Campania „Recycle Mit” se adresează tuturor firmelor membre AHK România și își propune să faciliteze implicarea companiilor în acțiuni concrete cu impact asupra mediului înconjurător și cu beneficii pentru comunitatea în care activează.

Înscrieri

Pentru  înscrieri, companiile membre AHK pot descărca formularul atașat. și să îl trimită completat pe adresa econet@environ.ro. După înscriere, acestea vor primi primi gratuit recipiente speciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor electrice și a bateriilor uzate,putând solicita preluarea gratuită a acestora oricând pe perioada derulării campaniei

Preluarea deșeurilor se face de către Environ, la cerere, online sau prin call center (031.827.0000).

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal