De 4 ani participanții BikeFest reîncarcă energia Planetei la Energy Boutique

Reincarca energia Planetei la Energy Boutique! 

Update 13.09:

Peste 80 kg de baterii au fost colectate și trimise către reciclare, după cele două zile de BikeFest. Le mulțumim și îi felicităm pe toți cei care care au trecut pe la Energy Boutique. Câștigătorul marelui premiu, Covaci Mihai, a predat o cantitate de 8,5 kg baterii. 

 
Pe 1 și 2 septembrie, SNRB participă pentru al 4-lea an consecutiv la BikeFest! Sâmbătă și duminică, în Parcul Izvor, la punctul de colectare mobil, Energy Boutique, bicicliștii și iubitorii de biciclete reciclează și reîncarcă energia Planetei!


Întrecerea se dă atât între bicicliști, cât și la Energy Boutique, unde în schimbul bateriilor folosite, participanții primesc pompe, kit-uri de vulcanizare (20 baterii), imbusuri (60 baterii), tricouri și căști (100 baterii). Fiecare baterie folosită contează și poate face diferența: între a polua sau a proteja dar și între a câștiga un premiu mai mic sau mai mare. Participantul care va preda cele mai multe baterii, va fi răsplătit cu o brățară fitness.

 

„În calitate de promotori ai principiilor ecologiste,încurajăm mersul pe bicicletă ca alternativă la mijloacele de transport dăunătoare pentru mediu. Și în acest an, susținem alături de BikeFest mișcarea, sănătatea și competitivitatea. Pentru că nu putem vorbi despre sănătate în lipsa unui mediu înconjurător curat, pe 1 și 2 septembrie colectăm și recompensăm toți participanții care aduc mai mult de 20 de baterii folosite, la Energy Boutique.” (Roxana Puia – PR Manager)

 

Reciclarea la punctul mobil de colectare se va putea face sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 18.00, iar câștigătorul marelui premiu (brățara fitness) va fi anunțat luni, 3 septembrie 2018.

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.