Campanii

 • ROMÂNIA RECICLEAZĂ
  ROMÂNIA RECICLEAZĂ

  Asociația Environ organizeză în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2018, a doua ediție a campaniei naționale de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate, ,,România Reciclează”, un proiect derulat în parteneriat cu autoritățile locale. 

  În program pot participa municipii, orașe, localități mari și mici! Înscrierile se fac online ( aici sau prin e-mail, pe adresa logistica@environ.ro) sau direct prin telefon la numarul 031.827.0000

 • Recycle mit!/Provocare la reciclare!
  Recycle mit!/Provocare la reciclare!

  Asociatia Environ si Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania), impreuna cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) si compania Rematholding desfasoara in perioada 1 martie - 31 decembrie 2018, a doua editie a campaniei ,,Recycle Mit! - Provocare la reciclare”, un proiect destinat imbunatatirii relatiilor dintre angajati, companii si mediu si a impactului ecologic pe care il determina.

 • Baterel si Lumea Non-E
  Baterel si Lumea Non-E

  Baterel si Lumea Non-E este o campanie initiata in 2011 de Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), sub Inaltul Patronaj al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Ministerul Educatiei Nationale si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Garzii Nationale de Mediu.

  Investitia in educatia tinerelor generatii este de departe cea mai sustenabila alegere!  

 • Priveste Partea Pozitiva
  Priveste Partea Pozitiva

  SNRB organizeaza in perioada 1 aprilie 2018 - 31 decembrie 2018 cea de-a treia editie a campaniei nationale de informare si stimulare a colectarii selective a bateriilor portabile uzate ,,Priveste Partea Pozitiva!

  Colecteaza 20 de baterii uzate si primesti cadou 4 baterii noi!