Unde Reciclam

 

In cei peste 5 ani de activitate, SNRB a construit o retea nationala de puncte de colectare care integreaza peste 3000 de magazine, structuri de retail, benzinarii, supermarket-uri, scoli si alte institutii publice. Oriunde achizitionezi baterii noi, poti preda bateriile vechi.

NU ARUNCATI BATERIILE SI ACUMULATORI UZATI LA COSUL DE GUNOI!

Puteti preda bateriile si acumulatori portabili uzati, in mod gratuit, catre punctele de colectare din reteaua nationala SNRB.

Unde Reciclam este o aplicatie inteligenta care detecteaza pozitionarea utilizatorului si identifica cele mai apropiate puncte de colectare de acesta, iar calculand distanta si traseul prin conectarea la sistemul GPS al telefonului, il conduce direct catre punctul de reciclare dorit. Mai mult decat atat, utilizatorul are posibilitatea de a filtra punctele de colectare selectate dupa programul de lucru si distanta maxima fata de locul in care se afla.

Aplicatia Unde Reciclam integreaza in total peste 5000 de puncte de colectare la nivel national, in care pot fi predate in mod gratuit deseurile electronice si bateriile uzate.

Aplicatia este disponibila in AppStore si GooglePlay.

IMPORTANT!
• Predati la punctele de colectare doar bateriile si acumulatorii descarcati
• Daca bateriile au curs, folositi o punga de plastic pentru depozitarea lor
• Pentru bateriile cu litiu, izolati polii
• Nu amestecati bateriile si acumulatorii uzati cu deseurile menajere
Pentru stocarea temporara a bateriilor portabile uzate, Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) va pune la dispozitie o cutie speciala.

Pentru a acorda mai multa atentie procesului de reciclare a bateriilor si punctelor de colectare, SNRB organizeaza diferite campanii promotionale. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Campanii.

Informatii suplimentare la call center 031.821.3333 sau helpdesk@colecteazabaterii.ro