Sezonul 3, Episodul 3

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


„Dacă iubești ceea ce faci nu vei fi nevoit să muncești nicio zi în viață. Nu veni la muncă din considerente sociale sau financiare, vino cu bucurie și vei pleca la sfârșitul zilei cu satisfacția că ai  încercat să schimbi cel puțin două vieți în bine.” , Cristian Daniel Cristea, Administrator Spitalul Veterinar Pet StuffMedicii spitalului veterinar Pet Stuff se pregătesc continuu în țară și în străinătate, pentru a oferi cele mai inovative metode de diagnostic, individualizate fiecărui pacient și de asemenea tratamentele optime speciei, rasei și vârstei fiecăruia dintre animalele care le trec pragul spitalului.Ce veți afla din acest episod? 1. cât de educați suntem în ceea ce privește sănătatea animalelor? 2. când vine omul cu câinele la medic? 3. cât de importantă este prevenția și în cazul animalelor? 4. care este rolul unui câine utilitar?5. care sunt principiile unui dresaj sănătos?6. ce înseamnă conceptul de consultație low stress?   Curioși despre ce este vorba? Ascultați tot episodul.  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!