Sezonul 3, Episodul 4

Mediul Digital - prieten sau dușman? - Raluca Radu

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, Fondator al agenției de Marketing Online Externalizat pentru E-Commerce MTH Digital și Co-Organizator GPeC.Având o experiență de peste 15 ani în Marketing Digital și Strategie de Business Online și E-Commerce, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de digital din România, fiind trainer pentru cursurile de marketing online și e-commerce din cadrul DallesGO și consultant în zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital.Ce am discutat în acest episod? 1. avantajele mediului digital  2. suntem în pericol de a pierde conexiunea reală datorită mediului digital?3. stăm prea mult în mediul digital?4. care sunt la ora actuală provocările celor care activează în zona de e-commerce5. au românii un apetit mai mare pentru shoppingul online decât alte popoare?6. cum investesc brandurile din e-commerce în componenta "sustenabilitate"  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!