Sezonul 3, Episodul 6

Viitorul este AZI - Mariana Stan

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


"Este nevoie de un efort susținut din partea instițutiilor și a societății civile. Dincolo de concepte care par la modă sau politici europene la care trebuie sa ne raliem, este nevoie în primul rând de educație, de informare continuă, adaptată segmentului de public căruia ne adresăm. Abia apoi ne putem gândi la responsabilizare socială. Politicile publice care se doresc a fi implementate trebuie să aducă soluții eficiente în acest sens, vezi industria, inovația și infrastructura.", Mariana Stan. Mariana Stan este o persoană care nu își poate imagina un viitor fără investiția în educație, de aceea se implică în proiecte de responsabilizare socială care pot schimba oameni și mentalități din rolul ei de Public Affairs și Country Coordinator Fashion Revolution. Iubește moda, însă militează  pentru transparență în industria fashion și respect pentru oamenii care contribuie la existența ei.Ce am discutat în acest episod? 1. câtă informație avem în acest moment atunci când vorbim despre reciclarea deșeurilor textile? 2. sustenabilitatea nu mai trebuie să fie doar un concept la modă3. este prețul un etalon atunci când vorbim de calitate? 4. Repurtat cu drag , o campanie marca Fashion Revolution 5. cumpărăm conștient? cum ar trebui să arate comportamentul nostru post-consum?  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!