Sezonul 3, Episodul 9

Autoritățile vin alături de mediul privat - Mihaela Frăsineanu

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Mihaela Frăsineanu este în prezent Secretar General Adjunct la Ministerul Mediului. A fost lector la Facultatea de Geografie , a coordonat cu succes Planul Național de Gestionare a Deșeurilor și a fost Director Executiv OIREP Ambalaje. "Autoritățile vin alături de mediul privat și vin în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă aceștia, cât și în adresarea problemelor cu care se confruntă marea masă a populației. ", Mihaela Frăsineanu. Ce puteți afla în acest episod?1. eficientizarea iluminatului public stradal2. cum combatem " sărăcia " energetică?3. soluțiile de finanțare existente în Planul Național de Redresare și Reziliență 4. schema de ajutor de Stat a Ministerului Energiei pentru fabricile de noi baterii și acumulatori, cât și pentru reciclarea bateriilor 5. schema de ajutor de Stat a Ministerului Economiei pentru economia circulară  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!