Bine ati venit pe site-ul www.snrb.org!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) in calitate de autor/proprietare/administrator al website-ului www.snrb.org isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturile asupra continutului website-ului apartin Asociatiei Sistemul National de Reciclare a Bateriilor. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea, transferul, preluarea sau distribuirea informatiilor de pe acest website in orice forma, sunt strict interzise in absenta consimtamantului scris prealabil al SNRB.

Utilizarea anumitor parti din acest site pentru folos personal, non-comercial, in concordanta cu acesti termeni este permisa. Modificarea continutului website-ului sau folosirea sau pentru orice alte scopuri este interzisa.

Folosirea comunicatelor de presa sau a altor documente date spre publicare, este permisa cu mentionarea sursei.

Orice material care poate fi vazut sau citit in continutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuala, in afara cazurilor in care se specifica in alt mod, si nu poate fi folosit decat in conditiile prevazute in acest document.

Fotografiile prezentate in acest site sunt fie proprietatea Asociatiei Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), fie folosite cu permisiune de catre SNRB. Preluarea lor de catre orice utilizator este interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a Asociatiei Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB).

Acest website poate contine link uri catre website-uri apartinand unor terti. Cand accesati aceste website-uri, va fi nevoie sa acceptati termenii si conditiile inainte de accesarea lor. SNRB nu este responsabil pentru nici un material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu inseamna ca SNRB aproba in mod expres produsele, serviciile sau opiniile mentionate pe website uri.

Copyright © 2020 Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor. Toate drepturile rezervate.