Despre
Sistemul Național de
Reciclare a Bateriilor

Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2010. Misiunea noastră este aceea de a prelua responsabilitatea producătorilor și importatorilor de baterii și acumulatori în vederea organizării unui sistem performant de colectare și reciclare a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA).

Valorile SNRB

Suntem o echipă de oameni pasionați care au convingerea că protecția mediului înconjurător trebuie să facă parte din agenda zilnică a fiecărei companii.  
De aceea, punem toată experiența și know-how-ul nostru în slujba celor care aleg să transfere către noi responsabilitatea gestionării deșeurilor de baterii și ne concentrăm în primul rând pe realizarea țintelor de colectare concomitent cu atingerea obiectivelor de reciclare și valorificare.

În centrul strategiei noastre se află cei doi factori care fac din reciclare un subiect încă delicat în România: punctele de colectare și lipsa obișnuinței. Dezvoltăm continuu rețeaua de puncte de colectare pe care le dotăm cu cutii speciale, ținând cont de densitatea populației, proximitate și accesibilitate.

Investim permanent în programe de educare a consumatorilor cu privire la importanța reciclării, indiferent de vârstă: de la preșcolari până la pensionari.

Pentru că ne pasă de mediu și de viitorul generațiilor următoare, nu ne limităm doar la reciclare și acordăm atenție problemelor legate de schimbări climatice și eficiență energetică. Suntem parteneri în programe europene care vizează creșterea eficienței energetice și reducerea amprentei de carbon.

Membru EUCOBAT

Din 2012, suntem membru fondator EUCOBAT  (European Compliance Organisation for Batteries), asociația pan-europeană a organizațiilor de transfer responsabilitate din domeniul bateriilor.

viziteaza eucobat.eu

Certificari ISO

Suspendisse pulvinar et ligula vitae auctor. Suspendisse potenti.
Donec sapien est, sodales eu congue vehicula, aliquet ac mauris. Nam ex ante, feugiat ac risus non, efficitur semper purus.
Vivamus id erat non arcu sagittis pharetra sit amet in enim.
Pellentesque orci libero, scelerisque sit amet imperdiet ac, efficitur nec libero.