Sezonul 1, Episodul 4

Colectarea deșeurilor este o obligație civică cu Matei Dumitru

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreunăcafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.

Despre cum vede un om de presă cu vechime modificările la nivel de percepție la nivel de autorități, cetățean și principalii jucători față de protecția mediului am discutat pe larg cu Matei Dumitru.

Matei Dumitru este Directorul Revistei Ecologic. "În toamna anului 2004 scoteam din tipar primul număr al revistei ecologic, undeva la tipografia Poștei Române. ecologic era un proiect unic, apărut într-o perioadă specială, pli­nă de speranţă şi optimism, pentru că la orizont se întrevedea a­de­rarea României la Uniunea Europeană.Revista ecologic a ajuns la numărul 200. M-aș bucura dacă prin mun­ca noastră din acești 18 ani am contribuit cât de puțin la o schim­bare în bine a mediului din România. ", afirma domnul Matei.

Mai multe despre cum a supraviețuit revista Ecologic într-o piață extrem de competitivă și nișată timp de 18 ani, cum percepe un jurnalist din domeniul mediului relația dintre autorități și media, ce ar trebuie să se schimbe la nivel de mindset, ce tipuri de campanii ar fi indicate să avem în România atunci când vorbim despre protecția mediului înconjurător,  aflați ascultând întregul episod 4 al podcastului D'ale Mediului la O Cafea.

Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!