Episod Special de Sărbători

Cu ce ne ajută Crăciunului - Dani Ionescu

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.

Dani Ionescu este actor, vocalistul, producătorul și compozitorul Trupei Dl. Goe.  Dl. Dani, pe numele complet Dani Ionescu, este "tipul din trupa aia românească" - Dl. Goe, pe care ai ascultat-o probabil prin pub-urile din București, dar și tipul pe care l-ai remarcat probabil în diferite roluri, unul dintre ele fiind în serialul "Profu", de pe Pro TV.Dl. Dani își împarte timpul între două scene: cea muzicală și cea a teatrului. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică și a adăugat pe rând în portofoliu roluri în piese de teatru, apariții în emisiuni și reclame TV, seriale și filme. Cea mai mare dorință a lui este ca lucrurile să reintre în normal. "Este primul Crăciun după pandemie și toți avem nevoie de liniște. Simt că în ultima perioadă totul este pe repede înainte, că timpul parcă se comprimă. Mi-aș dori să punem puțin stop la tot ce facem în mod uzual și de Crăciun să stăm mai mult cu familia, cu prietenii, cu cățelul de ce nu." Cum ne ajută Crăciunul să ne reconectăm cu noi și oamenii dragi, ce facem de Crăciun în acest sens, ne setăm sau nu rezoluții la început de an, cum arată aceste rezoluții - la toate aceste întrebări ne-a oferit răspuns Dl. Dani, evident, din perspectiva lui de artist înainte de toate.

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!