Sezonul 1, Episodul 2

Cum ar trebui să arate componenta de business în zona de mediu cu Răzvan Ziemba

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.

Despre cum ar trebui să arate componenta de business în zona de mediu l-am invitat, să ne dea mai multe detalii, pe Razvan Ziemba.

Răzvan este Președinte Asociația Environ, consultant de business și are o certificare John Maxwell ca trainer, coach și speaker. A absolvit un program MBA la Open University Londra. Este pasionat de dezvoltare, a parcurs o mulțime de cursuri și are mai multe certificări printre care: Certificare Persolog pentru profile de personalitate DISC și profile de stres; Certificări Brian Tracy International: Maximum Achievment 2.0, Superior Selling Skills, The Psychology of Selling.

"O asociație este un business care la sfârșitul anului trebuie să echilibreze partea de venituri cu partea de cheltuieli.", Răzvan. Din experiența lui,  sunt puține companii care sunt conștiențe de impactul pe care îl lasă asupra mediului. Mai multe despre ce decizii ar trebui luate pentru îmbunătățirea managementului deșeurilor și cum putem schimba percepția fiecărei persoane în parte pentru o înțelegere mai bună asupra importantei reciclării, aflați ascultând întregul episod al podcastului nr.2.

Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!