Sezonul 4, Episodul 7

Despre sănătatea socială - Dan Burlacu

Dan Burlacu este consultant Ascendis din Octombrie 2012.

A lucrat pentru companii multinaționale și locale, a lansat un start up pentru o companie din Germania, a fost și este antreprenor. De-a lungul carierei, Dan s-a convins că sunt trei dimensiuni care stau la baza oricărei companii/afaceri: brands, people &quality. Iar people trebuie să fie întotdeauna în mijlocul celorlalte două.

Pe parcursul celor 17 ani de carieră, Dan a fost implicat în proiecte naționale și internaționale de planificare strategică și operațională, a deținut roluri executive, roluri multiple în funcțiuni de marketing pentru industria FMCG, a administrat direct companii de mărime medie și mare. A lucrat cu companii din industria tutunului, dulciurilor, industria vinului, publicitate, producție industrială, retail și din industria farmaceutică.

Dan este pasionat de munca sa și consideră că, pentru a reuși în carieră, trebuie să respecți o singură regulă: Do. Or do not. There is no try (Yoda).

A absolvit Dreptul și Relațiile Internaționale în anul 1999.

Înființată în 1997, Ascendis este cea mai mare companie de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale din România și Republica Moldova. O echipă de 70 de consultanți și facilitatori, un portofoliu de 150 de produse și servicii, experiență câștigată în cele 7500 de zile de training și 1000 de evenimente corporate livrate.

Despre ce am povestit cu Dan?

1. autenticitatea ca valoare

2. ce înseamnă să fii cu adevărat sustenabil?

3. ce înseamnă sănătatea socială?

4. despre teambuilding-uri - cum , când, de ce?

5. ce înseamnă o comunicare eficientă în cadrul unei echipe într-o companie


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!