Sezonul 3, Episodul 8

Dezvoltare personală și mediu - Roxana Gabor Iliescu

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Roxana este jurnalist, terapeut, producător TV, fondator Asociația Călătoria spre tine. "Am crescut firesc, de la presa scrisă și fotografie, la televiziune. Am trecut de la revista Salut la Privirea, la Unica, Beau Monde, Libertatea, Ecran Magazin, revista Plafar, apoi Pro TV, Acasa tv, B1 tv, Kanal D, TV Paprika, Look tv și TVR 2.Am adăugat un Master în PR și Publicitate și am organizat orice eveniment și campanie de PR posibile. Fiind și persoană publică îndrăgostită de scenă, am început să prezint și să moderez evenimente de orice fel, de la conferințe de presă la Gale și festivaluri de anvergură. La 35 de ani am simțit nevoia să-mi pun în ordine viața. Viața profesională era splendidă, dar în cea personală mă simțeam ca un hamster pe roata lui. Așa încât am început lungul drum către … cel mai aproape loc, dar de care am fugit mereu: Eu însămi.Întâi cu terapii și apoi cu diverse cursuri de dezvoltare personală. Reiki, Prananadi, Yoga, Calatoria, Donna Divina, Yumeiho etc. Am înțeles ce vreau de la mine și de la familia mea. În această minunată călătorie am avut alături un prieten drag ce între timp mi-a devenit soț, partener de afaceri și de ONG.", Roxana Gabor Iliescu. Ce am discutat în acest episod? 1. mediul în care trăim face parte din noi. distrugem mediul pentru că nu ne iubim pe noi?2. sutem obișnuiți să obținem totul mult mai facil. este acest lucru benefic pentru evoluție?3. știați că există comunități unde oamenii trăiesc în strânsă comuniune cu natura? 4. distrugerea este mai ușoară, construcția necesită efort 5. despre activism  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!