Sezonul 1, Episodul 11

Educația ar trebui să fie trendul principal cu Mădălina Luca

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.

Strigăt pentru educație este un proiect dedicat schimbării societății din România.

CUM?

Prin EDUCAȚIE. Educația este arma pe care o putem folosi pentru a schimba lucrurile care nu ne plac în societatea românească. Doar prin educație putem ajunge să trăim într-o lume ideală.

Când vorbim despre educație nu vorbim doar despre educația formală pe care o învățăm în școli, ci vorbim despre cum ne comportăm, cum facem față anumitor obstacole, cum devenim cea mai bună versiune a noastră și dăm mai departe ceea ce noi știm deja.

Mădălina Luca oferă zâmbete și educație în mediul online, este pasionată de tot ceea ce înseamnă educație și este fondatoarea platformei Strigăt pentru Educație.

Despre cum văd tinerii zona de reciclare și protecție a mediului; ce demersuri fac cei de la Strigăt pentru Educație în acest sens; despre cum educația ar trebui să devină trendul nostru principal…despre toate acestea ne vorbește Mădălina în ultimul episod al sezonului nr.1 al podcastului D’ale Mediului la O Cafea!

Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!