Sezonul 3, Episodul 12

Grija față de animale este parte integrantă a grijii față de mediu - Tudor Tim Ionescu

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Tudor Tim Ionescu este expert politici publice protecția animalelor. L-am invitat într-un podcast în care topicurile alese sunt în strânsă legătură cu protecția mediului, deoarece grija față de animale este parte integrantă a grijii față de mediu. În România, la ora actuală, sunt aproximativ 4 milioane de câini dintre care doar un număr de 2 milioane sunt înregistrați și doar 500.000 de câini sunt sterilizați. Ce veți afla din acest episod? 1. ce înseamnă protecția animalelor? 2. ce înseamnă poliția animalelor? 3. care este cadrul legal în care funcționează poliția animalelor? 4. ce înseamnă conceptul de hording și de ce este atât de dăunător mediului înconjurător?5. afacerea "Maidanezul" !?!Curioși despre ce este vorba? Ascultați tot episodul.  


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!