Sezonul 4, Episodul 2

Modificări legislative în domeniul apelor - Sorin Rîndașu

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Administrația Națională ”Apele Române” este o instituție publică de interes național cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii, aflată în coordonarea autorității publice centrale din domeniul apelor, respectiv Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Administraţia Naţională „Apele Române” administrează apele din domeniul public al statului şi infrastructura Sistemului Naţional de Gospodărire a Apelor formată din lacuri de acumulare, diguri de apărare împotriva inundaţiilor, canale, derivaţii interbazinale, prize de apă şi alte lucrări specifice, precum şi infrastructura sistemelor naţionale de veghe hidrologică, hidrogeologică şi de monitorizare a calităţii resurselor de apă aflate în patrimoniul său, în scopul cunoaşterii şi a gestionării unitare pe ansamblul ţării, a resurselor de apă de suprafaţă şi subterane.

Ce puteți afla din acest episod? 1. este promovarea unei economii circulare o prioritate pentru Europa? 2. detalii despre noua lege pentru restaurarea naturii 3. detalii cu privire la Programul Național de Redresare și Reziliență 4. ultimele modificări legislative în domeniul apelor 5. planul de măsuri pentru managementul riscului la inundații Sperăm că acest episod vă va inspira să vă implicați și voi în promovarea sustenabilității în comunitatea voastră. Avem toți puterea de a face lumea mai bună!

#Sustenabilitate#Schimbare#comunitate


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!