Sezonul 4, Episodul 1

Networking pentru Educație de Mediu - Tatiana Tuță

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


"România înseamnă iubire, înseamnă locul unde ne strângem cu toții laolaltă, România este despre noi toți, dar mai ales despre copiii noștri. De aceea, nu ezita să fii parte din România – să te afirmi și să susții proiectele cu adevărat valoroase. Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate. ", ne spunea într-un episod de podcast Tatiana Tuță.

Am ales să începem noul sezon al podcastului D’ale Mediului la O Cafea cu Tatiana, tocmai datorită faptului că ea este unul din acei oameni care trec la acțiune și aduc schimbare în bine în jurul lor prin puterea exemplului. Tatiana este fondatorul CONNECT ROMÂNIA ( un grup de networking cu o prezență în București, Piatra Neamț, Caracal, Brașov, Sibiu, Galați, Iași ) și România ești TU! ( un proiect media de excepție, un proiect în care România urcă pe rând pe podium, un proiect care promovează acele branduri care au contribuit la binele nostru, al tuturor). Ce veți afla din acest episod? 1. detalii despre CONNECT România 2. educarea oamenilor pentru a deveni mai sustenabili este un proces continuu și implică multă dedicare și efort. Cu toate acestea, experiența mea în cadrul unui grup de networking a demonstrat faptul că schimbarea este posibilă atunci când oamenii se unesc și lucrează împreună pentru un scop comun. Sperăm că acest episod vă va inspira să vă implicați și voi în promovarea sustenabilității în comunitatea voastră. Avem toți puterea de a face lumea mai bună!

#Sustenabilitate#Schimbare#comunitate


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!