Sezonul 3, Episodul 5

Obligațiile de mediu ale companiilor - Daniela Dobre

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Green Environment Support a devenit, în cei peste 6 ani de activitate, unul din cei mai importanți jucători din piața pentru serviciile de mediu.Pe scurt, Green Environment Support oferă soluții pentru orice problemă de mediu.Vă ajută să înțelegeți legislația de mediu, să îndepliniți cerințele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate și să creați un mediu de lucru sigur și eficient în cadrul companiei.Ce am discutat în acest episod? 1. ce schimbări legislative se preconizează pentru anul 2023 în zona de mediu și care sunt provocările2. care este impactul noului sistem de garanție returnare asupra clientului final și asupra producătorului3. ce pot face companiile astfel încât să fie mai prietenoase cu mediul4. care sunt obligațiile de mediu pentru companii  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!