Sezonul 3, Episodul 2

Reciclăm Amintiri - Francisca și Dana

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


"One man's trash is another man's treasure" , Dana Anghel, costumer designer și owner la Giugiuc Studio. Te-ai întrebat vreodată câte haine stau împăturite de ani de zile pe rafturile ticsite din șifonierele tale, așteptând ca tu să slăbești sau să mergi la o nuntă? Ți s-a întâmplat vreodată să intri într-un supermarket cu o listă de cinci produse de cumpărat și să te lași păcălit de cine știe de oferte, astfel încât să pleci acasă cu cel puțin alte trei produse de care nu aveai nevoie? Dacă ai răspuns afirmativ la cel puțin una din aceste întrebări, e timpul să îți tragi semnale de alarmă și să iei măsuri. În cazul în care argumentele de ordin ecologic nu te conving, gândește-te numai la cât de mulți bani arunci pe fereastră odată cu toate aceste achiziții de care nu ai nevoie, de fapt, și care doar îți dau iluzia unei bunăstări.Invitatele de astăzi au o soluție ingenioasă în transformarea unui business într-o zonă de sustenabilitate. Curioși despre ce este vorba? Ascultați tot episodul.  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!