Sezonul 2, Episodul 02

Relația dintre fashion și mediul înconjurător , Raluca Constantin

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.

Raluca Constantin este designer vestimentar , consultant de imagine și fondatoarea Provocative by Raluca Constantin. " Încerc în fiecare zi să îmi educ clientele să realizeze că less is more și că o anumită piesă vestimentară poate fi purtată mai mult. Să renunțe să își cumpere piese noi în fiecare lună din magazinele de mass-market care, din păcate, produc cu efecte din ce în ce mai nocive asupra mediului. Încerc să educ clientele că nu avem nevoie de cantitate, ci de calitate. Acesta este un prim pas în reducerea consumerismului la nivel mondial. ", Raluca Constantin. Din punct de vedere al Ralucăi este faptul că, pentru fiecare dintre noi,  sustenabilitatea nu ar trebui să fie un trend, ci un mod de viață. Pentru mai multe detalii despre legătura fashion - economie circulară, dar și trenduri de actualitatea oferite de un designer fashion care utilizează materiale naturale în colecțiile sale, ascultă tot episodul.  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).

Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!