Sezonul 3, Episodul 10

Rețeaua ta e valoarea ta - Roxana Domnica

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


"Îmbin cu entuziasm pasiunea despre marketing online cu plăcerea relațiilor offline. Și cred că ele nu se exclude, ba din contră – se completează firesc.Am fost director de marketing în 2 din cele mai mari companii de software din Grecia și am acumulat experiență în campanii și evenimente prin parteneriatele cu Oracle, Microsoft și partenerii externi cu care am colaborat în toți acești ani.După o experiență de 12 ani în marketing, am descoperit într-o zi un instrument care m-a ajutat să îmi schimb radical strategia de marketing și promovare – networkingul. Deși activez în Social Media ca și Community Manager, cred cu tărie că în era comunicării online, offline – comunicăm foarte puțin. Și mi-am propus să reînvățăm să comunicăm human to human – de aici și motto-ul comunității MORE Networking – creăm relații, nu baze de date.", Roxana Domnica. Ce puteți afla în acest episod?1. ce înseamnă networkingul2. cum ne construim un elevator pitch3. de ce marketingul prin relații durează și este eficient pentru orice business4. de ce 8 din 10 firme nou înființate se închid în primii 3 ani de activitate5. cum folosim SMART networkingul ca și instrument de vizibilitate  

Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!