Sezonul 3, Episodul 14

Rolul presei în combaterea dezimformării în domeniul sustenabilității- Cristina Norocel

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


"Sunt Cristina Norocel și, de când mă știu, lucrez în marketing, un domeniu în care obosești mult, dar de care nu te saturi niciodată pentru că e extrem de dinamic și de ofertant. Dar, oricât de multe fațete și valențe ar avea, marketingul se va sprijini mereu pe câțiva piloni de bază pe care creativitatea țese mereu nestingherită noi și noi „veșminte”. Or, tocmai acești piloni îi stiu eu pe de rost.Fascinată de această frumusețe, flexibilitate și putere creativă pe care o solicită marketingul, după multe succese și eșecuri, am atins nivelul de consultant în marketing.Această calitate a mea, de consultant în marketing, consider eu că este acel ceva care poate veni în întâmpinarea nevoilor tale, care te poate ajuta să te dezvolți și să te susțină pe drumul tău în carieră, fie că vrei să devii un angajat de top, un freelancer de succes sau un antreprenor recunoscut în mediul său de business.", Cristina Norocel.Ce veți afla din acest episod? 1. care este rolul presei în combaterea dezimformării în domeniul sustenabilității2. conceptul de greenwashing 3. conceptul de Corporate Governance      Curioși despre ce este vorba? Ascultați tot episodul.  


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!