Sezonul 3, Episodul 13

România înseamnă iubire - Tatiana Tuță

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


"România înseamnă iubire, înseamnă locul unde ne strângem cu toții laolaltă, România este despre noi toți, dar mai ales despre copiii noștri. De aceea, nu ezita să fii parte din România – să te afirmi și să susții proiectele cu adevărat valoroase.România Ești Tu înseamnă un proiect media de excepție, un proiect în care România urcă pe rând pe podium, un proiect unde îi scoatem în față pe cei ce au contribuit la binele nostru, al tuturor. Îi scoatem în față pe toți și nu ezităm să te „strigăm” și pe tine dacă MERIȚI!Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri.Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate. ", Tatiana Tuță. Ce veți afla din acest episod? 1. detalii despre proiectul România Ești TU2. traseul parcurs de Tatiana în drumul ei de la angajat la antreprenor3. Chatgpt - prieten sau dușman?    Curioși despre ce este vorba? Ascultați tot episodul.  


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!