Sezonul 3, Episodul 15

Stomatologie eco-friendly - Cristina Toader

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.


Definiția industriei stomatologice eco-friendly este o practică recentă, care cuprinde devotament în direcția durabilității și prevenirii, cât și o filosofie de tratament global minim-invaziv și centrat pe pacient.

Stomatologia verde reduce impactul clinicilor dentare asupra mediului înconjurător prin implementarea unui concept high-tech fundamentat pe precauție, tratamente minime invazive și tehnologii digitale. De asemenea, susține un stil de viață sănătos care pune accentul pe prevenirea problemelor și prelungirea vieții, spre deosebire de tratarea recurentă a bolilor."La Neoclinique ai parte de servicii stomatologice pe care le-am alege și pentru noi înșine, pentru că ești tratat cu profesionalismul, empatia și întelegerea pe care ne-am dori să le găsim în fiecare clinică în care pășim, indiferent de specificul ei. Neliniștea, anxietatea și teama resimțite de mulți dintre noi înaintea unei vizite la medicul stomatolog sunt firești, însă organizarea echipei noastre, discuțiile deschise ale medicilor cu fiecare pacient în parte și metodele moderne de tratament te vor convinge că meriți zâmbetul la care ai visat mereu și că grijile nu ar trebui să stea în calea sănătății tale.", Cristina Toader. Ce veți afla din acest episod? 1. digitalizarea în domeniul stomatologiei2. conceptul Test Drive Your Smile 3. cu ajutorul tehnicilor dentare de ultimă oră, pacienții beneficiază de tratamente simple și mai puțin costisitoare4. reducerea deșeurilor și a poluării prin eliminarea responsabilă a deșeurilor dentare toxice.

Curioși despre ce este vorba? Ascultați tot episodul.  


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!