Sezonul 2, Episodul 12

Viitorul aparține visătorilor - Iulian Vacarean

D'ale Mediului la o Cafea este podcastul care pune împreună cafeaua bună cu inițiativele și gândurile despre protecția mediului.

Iulian Vacarean este persoana care a pus bazele Asociației Beneva, astăzi Asociatia E Ceva Bine.

"Din 2009 ne propunem să schimbăm orașul prin implicare comunitară și artă. Până în prezent, echipa noastră a desfășurat peste 50 de proiecte culturale, sociale și educaționale în București și în țară. 300 de voluntari, artiști, companii și alte organizații au lucrat în proiectele noastre cu copii, adolescenți și categorii defavorizate. Împreună am reușit să facem bine, să schimbăm comunitatea prin acțiuni constante.Credem că orașul e ceea ce vrem noi să fie. De aceea, ne dorim să îl înfrumusețăm prin evenimente care dezvoltă noi mentalități, implicând o generație care vrea să facă lucrurile altfel. Evenimentele noastre sunt o formulă de schimbare socială și de educație urbană.", Iulian Vacarean. Printre evenimentele și campaniile realizate de Asociația condusă de Iulian se numără : Femei pe Mătăsari, Bărbați pe Mătăsari, Drumul Crucii, Muzică pentru Viață, Limonada lui Iulian, Veteranii Vieții și multe altele. Despre fiecare proiect ne-a povestit cu mult drag Iulian în acest podcast. Am putea să vă oferim mai multe detalii, însă, credem că cel mai bine este să îl ascultați chiar pe el.


Urmăriți în continuare episoadele emisiunii și stați aproape de noi pe pagina de facebook Sistemul National de Reciclare a Bateriilor ( SNRB ).


Așteptăm să ne povestiți voi cum vă încărcați bateriile. Nu uitați că de cele uzate ne ocupăm noi!